АГЕНЦИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ ЕАД (АСВ) е финансова институция, водеща в придобиване и управление на портфейли от обезпечени и необезпечени дългове от банки, както и вземания от небанкови финансови институции, телекомуникационни компании, доставчици на комунални услуги и др.

Компанията, заедно с дъщерноте си дружество DCA S.R.L., Румъния е част от B2Holding ASA, една от водещите групи за изкупуване на вземания в Европа. Холдингът развива дейност в 26 държави в Центална, Източна Европа и Скандинавските държави, има над 2 200 служители и повече от 7 милиона придобити вземания за над 14 млрд.евро.

B2Holding е публична компания и се търгува на стоковата борса в Осло, където се намира централата на холдинговото дружество.

АГЕНЦИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ ЕАД е член на Асоциацията на Колекторските Агенции в България (АКАБГ) и е вписана като финансова институция в регистъра на БНБ.


Контакти:
  • бул. д-р Петър Дертлиев № 25, офис-сграда Лабиринт, етаж 2, офис 4
  • 0700 45 600
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.theagency.bg
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България