APS е водеща компания в инвестирането, управлението и възстановяването на кредитни портфейли и недвижими имоти в Централна и Югоизточна Европа. Основана през 2004 г., компанията е със седалище в Прага, Чехия.

APS предоставя цялостни услуги в областта на инвестиционното консултиране и управление на обслужвани и необслужвани кредитни портфейли, както и управление на активи. Чрез своите над 800 експерти предоставя услуги в 12 европейски държави.

APS управлява активи с обща номинална стойност над 5,3 милиарда евро и предоставя ексклузивни инвестиционни консултации на четири инвестиционни фонда, както и на признати институционални инвеститори. От 2013 г. APS е официален партньор на Международната финансова корпорация (IFC), член на Световната банка.

От 2012 г. APS работи на българския пазар чрез своя клон в София. В началото на 2015 г. APS България участва в придобиването на тогавашната най-голяма сделка с портфейл от необслужвани кредити в региона - портфолио от над 100 000 експозиции на физически лица с номинална стойност 50 + млн. Евро.


Контакти:
  • София 1404, Бул. България 81 вх.В ет.1 офис 3
  • +359 2 850 43 55
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.aps-holding.com
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България