Кофас България е водещ доставчик на услуги за бизнес информация и управление на вземания в Централна и Източна Европа - един регион, отличаващ се с изключителен потенциал за растеж. Кофас стартира своята дейност в България през 1994 г. с предоставяне на бизнес информация и услуги по събиране на просрочени вземания.

През 2008 г. Кофас създава застрахователен клон в България и така се превръща в единствения международен кредитен застраховател с дългогодишно директно присъствие в страната.    

Днес Кофас България предоставя богат асортимент от инструменти за управление на кредитния риск, като непрекъснато обновява портфолиото си от продукти и услуги.

Лидер в управлението на кредитен риск – в продължение на 21 години Кофас управлява водещата B2B колекторска агенция и най-голямата база данни за кредитна информация в България.


Контакти:
  • ул. Петър Парчевич № 42
  • +359 2 821 37 35
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.coface.bg
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България