Колект Център ООД е създадено през 2019 година с фокус върху съдебно и извънсъдебно събиране на задължения. В екипа са включени служители с дългогодишен опит в големи международни банки и небанкови институции. Дружеството предлага пълен спектър от услуги свързани със събиране на просрочени задължения – извънсъдебно (по телефон, смс, писма, посещения на място) и съдебно, без ограничения дали са задължения на физически или юридически лица, както и без ограничение в размерите. Като съпътстващи дейности предоставя консултации при покупко-продажба на вземания (както на купувача, така и на продавача) и посредничество при сделки с имоти.

Колект Център ООД следва изцяло изградените добри практики и наличните законови рамки, предлагайки безкомпромисно качество в обработването на възложените задължения.

Чрез свои партньори Колект Център ООД може да предостави своите услуги и на територията на ЕС.


Контакти:
  • гр. София, ул. „Филип Кутев” № 4А, етаж 2, офис 1
  • +359 875 300 778
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.collectcenter.bg
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България