„Сайкъл кредит” е учредена през ноември 1996 г. в Атина, Гърция въз основа на познанията на учредителите си в областта на събирането на просрочени плащания. През ноември 2004 г. компанията откри първата си дъщерна фирма в Букурещ, Румъния. Едновременно с развитието си в Румъния, „Сайкъл кредит” откри нов офис в Белград, Сърбия, а в края на 2008 г. откри най-новата си дъщерна фирма в България.    

Разработени са модерни ИТ системи за работа и са адаптирани към конкретните нужди на всяка страна, като нашият "modus operandi", който е конфиденциалност, поставяне на клиента в центъра и професионализъм е успешно прехвърлен във всички страни, в които работим.    

Днес „Сайкъл кредит” е дъщерна фирма на групата ICAP, най-голямата група за бизнес услуги в Гърция с повече от 50 годишен опит. Групата има силно присъствие в Югоизточна Европа и дъщерни фирми в Румъния, България и Сърбия, както и офиси в 5 града в Гърция. Групата ICAP се развива като мултидисциплинарна група, която предлага услуги в областта на кредитния риск, консултации по мениджмънт, пазарни решения и услуги в областта човешките ресурси.


Контакти:
  • ул. Черковна № 38A, ет. 2, офис. 7
  • +359 2 8014 100
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.cyclecollections.com