ЕОС Матрикс е водеща компания в областта на изкупуването на вземания в България. Основана е през 2002 г. като си партнира с редица водещи банки и небанкови финансови институции, телекомуникационни и ютилити компании. От 2013 г. компанията е регистрирана като финансова институция към БНБ.

ЕОС Матрикс има регистрация като администратор на лични данни към Комисията за защита на личните данни и притежава внедрена система за управление на информационната сигурност BS ISO/IEC 27001:2013. Като член на ACA International - USA, EОС Матрикс подбира и прилага в България най-добрите практики и технологии за управление на вземания. Компанията членува и в германо-българската индустриално-търговска камара, както и в американската търговска камара в България.

ЕОС Матрикс е част от немската ЕОС Груп - един от водещите международни доставчици на финансови услуги. С повече от 60 дъщерни компании, ЕОС предлага финансова сигурност на около 20 000 клиенти в над 28 държави чрез гъвкави решения в B2С и B2B сегментите.


Контакти:
  • ул. Рачо Петков Казанджията № 6, ет. 6
  • +359 2 976 0800
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • bg.eos-solutions.com
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България