ЕОС Сървисис е правоприемник на експертния опит и технологиите в областта на събирането на просрочени вземания, развивани на българския пазар повече от десетилетие от ЕОС Матрикс.

ЕОС Сървисис е изцяло фокусирана върху събирането на вземания и предлага гъвкави решения на всеки етап от процеса по управление на дългове. В работата си компанията се ръководи от установените международни стандарти в областта на управлението на вземания и разбирането, че целта ѝ е не само да събере дължимото, но и да запази добрия имидж на организацията, която представлява.

EOС Сървисис е специализирана в предоставянето на услуги за водещи български банкови и други финансови институции, телеком и ютилити компании, както и за редица търговски фирми. Благодарение на мрежата си от внимателно подбрани международни партньори, ЕОС Сървисис предлага висококачествени услуги по международно събиране на вземания в повече от 180 държави по целия свят.


Контакти:
  • ул. Рачо Петков Казанджията № 6, ет. 6
  • +359 2 976 0800
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • bg.eos-solutions.com
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България