Фронтекс Интернешънъл ЕАД е водеща компания за събиране на вземания в България. Основана през 2009 г. компанията бързо се развива, печелейки доверието на партньори от финансовата сфера и телекомуникациите и изграждайки индустриална специализация в тези области.

Мисията на компанията е да добавяме стойност в бизнеса на нашите партньори, използвайки успешен микс от висок клас технологии, отличен екип от професионалисти, оптимизирани процеси и бизнес анализи.   

Групата Фронтекс обхваща 3 компании в областта на събиране на вземания, изкупуване на вземания и легално събиране на задължения.


Контакти:
  • ул. Хенрик Ибсен 15
  • + 359 2 4390 463
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.frontex.bg
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България