„ХИТ ИНКАСО” ЕООД е създадена през 2008 г. в България. Зад компанията стои немската колекторска фирма  „ХИТ Инкасо” (Ханзеатише Инкасо Тройханд), създадена през 1983 г., собственост на един от съдружниците на българското дружество.

Дейността на компанията в България е събиране на задължения, като използва натрупания опит в двете държави. Дейността е насочена основно към извънсъдебно събиране в цялата страна.  Услугите на компанията се ползват от кредитни и финансови институции, телекомуникационни дружества както и от компании от различни стопански отрасли.     

Специализираният софтуер, който е изградила „Хит Инкасо” ЕООД подсигурява бърза и ефикасна работа. Нивото на сигурност е много високо. Конфиденциалността на данните е изключително важна за компанията. Служителите са компетентни в работата си и уменията им се развиват постоянно чрез обучения.


Контакти:
  • гр. В. Търново 5005, ул. Серес 8б
  • +359 899193737
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.hit-inkasso.bg
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България