„Кредит Инкасо Инвестмънтс БГ“ ЕАД е част от Капиталовата група „Кредит Инкасо“, компания с 15 годишна история и лидер на пазара на услуги по управление на вземания в Полша.     

Компанията майка Kredyt Inkaso S.A. е публично дружество, листвано на Варшавската Фондова Борса през 2007г. От основаването си насам работи съвместно с водещи банки и финансови институции и компании в областта на комуналните услуги и др., а от 2013 г. година успешно развива дейността си и на българския пазар. Към момента „Кредит Инкасо“ е представена както в Полша, така и на международния пазар чрез своите офиси в България, Румъния, Русия и Люксембург.    

Основната дейност на „Кредит Инкасо България“ е придобиването и управлението на необслужвани задължения, придобити от банки и небанкови финансови институции.

Като компания, част от международна капиталова група, ние поддържаме високо качество в управлението на бизнес процесите на ежедневните ни оперативни дейности.

"Кредит Инкасо Инвестмънтс БГ" ЕАД е член на АКАБГ от 2014 г.


Контакти:
  • ж.к. Люлин - 6, бул. Панчо Владигеров 21, Бизнес център Люлин 6
  • +359 2 414 5900
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.kredytinkaso.bg
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България