МакроАдванс АД е създадено през 2010 г., специализирано в дейността по изкупуване и управление на просрочени вземания и е предпочитан партньор сред най-големите финансови институции и телекомуникационни компании в България. Изпълнителният Директор притежава над 51% от дяловете на МакроАдванс, което позволява на компанията да оперира като бутиков провайдър на гъвкави решения на своите клиенти.

Компанията разполага с целия набор от способи за събиране: по телефон, чрез посещение на място, както и правно събиране, използвайки вътрешно разработена IT система. МакроАдванс е дружество регистрирано като финансова институция в БНБ и вписано като администратор на лични данни в регистъра, воден от КЗЛД.


Контакти:
  • Ул. "Георги С. Раковски" №147, София 1000
  • 0700 45 012
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.macroadvance.com
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България