Mellon Bulgaria е основана през 2001 г. член е на Mellon Group of Companies -  мултинационална група, присъстваща в 11 страни в Централна и Югоизточна Европа, с 9 контактни центрове, разположени в различни точки на света. Компанията е с доказан опит в предоставянето на услуги, внедряваща стандарти от световна класа и доказани възможности в индустрията.

Услугите на контактния център на Mellon България служат като отправна точка и биват отличавани от най-добрите международни организации. Тези услуги обхващат входящи и изходящи кампании, както и широк спектър от обслужването на клиенти, като основните способи на Mellon Bulgaria включват модерни технологии, опитен персонал, утвърдено ноу-хау и ефективно управление на всички процеси.

Фокусът на Mellon Bulgaria е върху ключови сектори със силен потребителски бизнес, като всеки от тях се работи от специален екип с цел да се постигне максимална специализация. Ние използваме приложение, което управлява и обслужва бек-офис операциите - Conceptus. Подобна инфраструктура ни позволява да придобиваме и управляваме по-прецизно.


Контакти:
  • бул. Княгиня Мария-Луиза № 100, ет. 3
  • +359 2 9350035
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.mellongroup.com
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България