„Мост Финанс Мениджмънт“ АД е основано през 2008 г. Предметът на дейност на Дружеството е изкупуване, събиране и управление на вземания.

От самото начало, принципите, които са заложени като водещи сред служителите на Дружеството са отговорността, динамиката, прозрачността и професионализмa. Именно те спомагат за бързото развитие на Компанията, утвърждаването й като една от водещите фирми в България за събиране на вземания.

Спазвайки най-новите стандарти и регулации, осланяйки се на утвърдените практики, ние се стремим да предоставяме висококачествени услуги в сферата на събиране и управление на вземания.

През 2015 г. „Мост Финанс Мениджмънт“ АД се регистрира като финансова институция под надзора на Българската народна банка, а през следващата 2016 г. Дружеството декларира всички придобити от него вземания в Централния кредитен регистър към БНБ. Компанията е вписана и като администратор на лични данни в регистъра, воден от КЗЛД.

Основен приоритет на нашия екип от квалифицирани специалисти е да осигурим навременно и професионално решение за всеки конкретен случай и за всеки индивидуален клиент.


Контакти:
  • бул. Ситняково 23, 1505 София
  • +359 2 960 01 23
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.mostfinance.eu
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България