ОТП Груп осъществява своята бизнес дейност в седем страни в Европа с централно управление в Унгария. Основната дейност на групата за последните 20 години са финансовите услуги.    

В България групата е представена от 2010 г. от ОТП Факторинг България ЕАД (ОФБ), която бързо се превръща във водеща компания за събиране на вземания на вътрешния пазар, занимаваща се с покупката и реализацията на проблемни кредити.

Компанията предлага професионална методология за събиране на необслужвани задължения, автоматизирана система на база специализиран софтуер, офис мрежа в цялата страна, и над 120 висококвалифицирани и мотивирани служители.     

Със своите 10 подразделения, разположени в най-важните географски и икономически регионални центрове в България, ОФБ осигурява тясна връзка с и пряка подкрепа на своите клиенти.

Нашият стремеж е да убедим клиентите да осъзнаят своята отговорност и да намираме креативни и ефикасни финансови решения, основани на редовно обслужване на задълженията.


Контакти:
  • гр. София, бул. Княз Александър Дондуков № 19, ет. 2
  • 02 / 94 88 111
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  •  
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България