СИС Контрол ЕООД е дружество, създадено през 2012 г.,  специализирано в дейността по изкупуване и управление на вземания, консултации по междуфирмена задлъжнялост, управление на кредитния и финансов риск на бизнеса и търговия на дългове.

СИС Контрол разработи първата в България платформа за търговия на вземания cesia.bg, която среща на едно място купувачи и продавачи на дългове. Платформата е създадена така, че да помага на компании в управлението на техните вземания и цели да създаде обединен и прозрачен пазар в областта на междуфирмената задлъжнялост.

От 2017г. СИС Контрол подпомага дейността на италианските предприятия в България в управлението на техните вземания, като в отговор на бизнес нуждите на клиентите ни открихме представителство в Генуа, Италия.

Нашата мисия е да бъдем в помощ на своите клиенти, като заедно намираме най-добрите финансови решения, съобразени с конкретната ситуация и кратки срокове за погасяване на задълженията.

СИС Контрол ООД е част от Финансова група SIS


Контакти:
  • гр.София, п.к. 1000, ул.Г.С.Раковски, №140, ет.4
  • +359 89 55 272 33
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.siscontrolbg.com
Скъпи клиенти,

Във връзка с извънредната ситуация, в която всички сме поставени, ние, членовете на Асоциацията на  колекторските агенции в България, заявяваме нашата обща съпричастност и готовността си да проявим максимална гъвкавост като предложим индивидуално решение за всеки един наш клиент, с което да облекчим бита му и същевременно да ограничим  риска от непосилно нарастване на дължимите суми.

Предлагаме на всички клиенти, които вече изпитват затруднения да погасяват задълженията си, да се свържат с обслужващата ги компания и да обсъдят индивидуален план, съобразен с техните финансови обстоятелства към момента.

В същото време апелираме, че навременното погасяване на задължения е важен етап от икономическия цикъл и е ключов за нормалното функциониране на икономиката като цяло и на всяко домакинство поотделно. Нашата молба към всеки гражданин е с мисъл за утрешния ден да продължи да изплаща задълженията си, дори в минимален размер. Това би спестило натрупването на по-големи задължения след края на извънредното положение и би помогнало за по-бързото възстановяване на икономиката и на личните му финанси, което е важно условие за благосъстоянието на всички.

Желаем ви здраве, силен дух и споделяме надеждата за бързо връщане към нормалното ни ежедневие.

Асоциация на колекторските агенции в България